Mooie bestemmingen voor een vrijgezellenfeest

Ga jij of één van je vrienden binnenkort trouwen? Dan is het tijd voor een spetterend vrijgezellenfeest. Wij vertellen je meer over de mooiste bestemmingen voor een vrijgezellenfeest in Brazilië. Brazilië is een land met veel mogelijkheden, een vakantie brazilie is top!

Rio de Janeiro in Brazilië
Reis samen met je vrienden naar Brazilië om daar te feesten in de hippe stad van Rio de Janeiro. In Brazilië is er ontzettend veel te beleven. Met je vrienden kun je helemaal los gaan tijdens het bruisende uitgaansleven. Geniet van de heerlijke stranden, regenwouden en geweldige samba muziek. Hier zul jij je tijdens het vrijgezellenfeest geen enkele moment vervelen. Kun je het met je vrienden regelen om tijdens carnaval hier te zijn? Dan zullen jullie je ogen niet geloven. Geen enkele land kan carnaval vieren zoals reizen Brazilië.

Salvador de Bahia in Brazilië
Zijn jullie als groep levendig en muzikaal? Dan kan het vrijgezellenfeest plaatsvinden in de meest bruisende en muzikale stad van Brazilië. In Salvador zul je ervaringen opdoen die jullie nooit zullen vergeten. En daar gaat het toch om? Om het organiseren van een onvergetelijke vrijgezellenfeest. Tot in de kleine uurtjes wordt er op de Samba gedanst. Het centrum is deels afgezet voor auto’s. Samen met je vrienden kun je het centrum dus prima te voet verkennen. Ga heerlijk zwemmen of snorkelen. Dit zal een heerlijke zonovergoten vakantie worden in een prachtig land met een indrukwekkende cultuur.

Wij horen bij elkaar
Eenmaal aangekomen op de bestemming is het natuurlijk tijd om te feesten. Het vrijgezellenfeest kun je nog leuker maken door bedrukte polo’s te dragen. Zo weet iedereen om je heen dat jullie bij elkaar horen en dat jullie vriend gaat trouwen. Zo kunnen jullie er samen een gaaf feest van maken en maak je iedereen duidelijk dat het deze avond draait om het genieten van het leven.

Een vrouw, vaak verkleed als bruid die gekke opdrachten doet omgeven door minimaal vier vriendinnen met de slappe lach… Vrijgezellenfeest-alert! Gaat jouw bestie binnenkort ook trouwen? En heb jij de eer om het vrijgezellenfeest te organiseren? Dat valt niet altijd mee! Daarom vind je hier alle tips en oplossingen voor de meest voorkomende knelpunten.

Vrijgezellenfeest organiseren: begin bij de datum

Oke.. first things first! De datum prikken. En zoals je misschien wel weet is dit alles behalve een peulenschil. Gebruik een online datumprikker om uit te vogelen wanneer iedereen kan. Als niet iedereen op dezelfde datum kan, kun je op dit soort sites precies zien op welke dag de meeste vriendinnen wél kunnen meefeesten!

Ben je net als ik en denk je; ohh dat komt nog wel? Tip van mij: doe dit niet met het vaststellen van de datum. Begin zo vroeg mogelijk! De kans is dan groter dat iedereen aanwezig kan zijn en dat is natuurlijk wel zo gezellig.

Stel het budget samen & bedenk een activiteit

Een belangrijk punt: het budget bepalen! Benk wat je ongeveer wilt uitgeven per persoon en reken daar de kosten voor de aanstaande bruid in mee. Het is namelijk gebruikelijk dat iedereen voor de bride of groom to be het vrijgezellenfeest betaald. Vraag aan je vriendinnen wat zij zouden willen besteden en kom tot een gemiddeld bedrag. Als je weet hoeveel je kunt spenden, kunnen je een awesome activiteit voor het vrijgezellenfeest bedenken…

Tenten verhuur